Головне меню
Чай з чаги
07.03.2023, 11:08, Переглядів: 940

В нашій місцевості існує велике різноманіття цілющих трав, які можна використовувати як засоби народної (допоміжної) медицини для лікування хворіб чи підсилення імунітету. Проте часто, намагаючись набрати всього досхочу, взимку можна сильно розчаруватися в якості своїх зборів тому, що багато не завжди добре. Я не синтезую вивчені і прочитані праці чи книги, я просто ділюся досвідом в якості особистих нотаток, щоб колись переглядати задокументований досвід і порівнювати із ще більш зрілим з роками досвідом.

06.03.2023, 17:13, Переглядів: 545

Після того, як я зібрав китайський павербанк із акумуляторних батарейок від батареї старого ноутбука, я вирішив спробувати забезпечити цей павербанк автономним джерелом заряджання. І хоч в осінньо-зимові часи електроенергія все таки була доступною в різних графіках постачання (за ніч електрика подавалася в середньому два рази по дві-три години), я прагнув зробити повністю автономне джерело електроенергії для заряджання павербанку для подальшого заряджання телефонів/планшетів.

05.03.2023, 20:35, Переглядів: 874

Хвоя та хвойні продукти мають величезну корисну базу, зокрема, для зміцнення імунітету та для лікування наслідків простуд і вірусних інфекцій. Висока концентрація вітаміну С, органічних та неорганічних мікроелементів – це лише частина властивостей. Чого вартий лише похід у спекотний безвітряний день в сосновий чи ялиновий ліс – тонкий аромат хвойних смол благовонно впливає на організм та настрій, достатньо години такої природної «інгаляції» і організм уже відчуває полегшення і приплив сил. Хвойними смолами наші предки загоювали відкриті рани, жували смоли для лікування хворіб шлунково-кишкового тракту, хвороби ротової порожнини.

06.11.2022, 17:54, Переглядів: 467

Знайшов я на Аліекспрес корпус для павербанку із мікросхемою – по суті готовий павербанк без акумуляторів. Ціна мене спокусила - $5. Вдома у мене валялися дві акумуляторні батареї від ноутбуків. Вирішив спробувати поєднати ці ресурси.

28.10.2022, 15:05, Переглядів: 348

Окопна свічка – це примітивний засіб освітлення, опалення та підігріву, являє собою металевий контейнер, наповнений горсткою горючого пористого матеріалу (гніт), просоченого паливним матеріалом (наповнювачем).

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 56 57 »