Головне меню
Саркосцифа
17.03.2023, 15:09, Переглядів: 293

Березовий сік, також відомий як березова вода, - це прозора і злегка солодка рідина, яку збирають з березових дерев навесні. Його століттями використовували в різних культурах як завдяки його харчовим, так і лікувальним властивостям.

16.03.2023, 21:22, Переглядів: 451

Століттями люди покладалися на природні засоби і традиційну народну медицину для лікування різних захворювань. Первоцвіт використовувався в традиційній народній медицині протягом століть. У Стародавній Греції первоцвіт використовувався для лікування різних захворювань, включаючи проблеми з диханням, головний біль і нервові розлади. Тим часом первоцвіт використовувалася в традиційній китайській медицині для лікування лихоманки, запалень і шкірних захворювань.

14.03.2023, 16:05, Переглядів: 1641

Існують різні способи виживання в дикій природі, все залежить від ступеня готовності. Часто люди займаються аматорським виживанням: ознайомлюються з цим поняттям, випробовують свої сили чи практично закріплюють теоретичні навички, проводять самотренування тощо. Зазвичай в таких ситуаціях люди мають можливість в будь-яку мить сказати «стоп», припинити процес і вийти із середовища імпровізованого виживання, досягнувши чи не досягнувши поставлених цілей, набути певного досвіду чи визначити помилки та інші аналітичні дані для аналізу і висновків з метою повторної кращої підготовки і вдосконалення підходу в тому чи іншому аспекті аматорського виживання.

11.03.2023, 19:19, Переглядів: 347

Березовий сік – це рідина, яка починає інтенсивно рухатися від коріння до всіх найменших галузок берези на початку весни. Рух соку відбувається після виходу дерева із зимового анабіозу і характеризується процесом насичення дерева поживними мінералами. Рух рідини в дереві – процес постійний від початку весни до пізньої осені, рідина живить і насичує галузки, листя, плоди дерев поживними речовинами, аналогічно руху кисню чи крові в живому організмі. На початку зими цей рух сповільнюється і зовсім зупиняється, рідина частково полишає дерево, залишаючись в деревині у незначній кількості.

08.03.2023, 19:01, Переглядів: 560

Вкінці зими – на початку весни, як тільки сходить сніг і температура повітря починає прогріватися до +5, на полювання починає виходити армія кліщів і аж до початку реальної, не календарної, зими. Шукати їх не обов’язково – вони самі вас з легкістю знайдуть в будь-якому, навіть найнеочікуванішому, місці. Вберегтися від них набагато важче, аніж це описано в популярній літературі.

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 56 57 »