Головне меню
  • 14.02.2016
  • 1236 Переглядів

Перший мій вихід на осінньо-зимовий маршрут відбувся невдало. Це було в самому кінці вересня. Я планував спуститися до річки із зимової сторони місць полювання. Осіння сторона – це та, про яку я описував, це поля, річки і ще раз поля. Зимова сторона – вона протилежна, вона прилегла до лісу, який вкриває невелику гору.

Читати далі...
  • 14.02.2016
  • 1326 Переглядів

В цей день вирішив прокласти маршрут по качкових місцях річки, там, де дві малі ріки зливаються в одну. Ідучи повз річку по березі, неподалік помітив примітивні для качки хвилювання води зі сторони протилежного берега. Коли качка відчуває людину, вона намагається приховатися під травою берега, яка звисає з нього, утворюючи трав’яні тунелі, по яких рухаються качки та всякі ондатри.

Читати далі...
  • 14.02.2016
  • 1176 Переглядів

Звичайний осінній день, прекрасний вихідний день. Вирішив пройтися, на декілька годин, по ріці в пошуках качки, якої так і не знайшов. Взяв із собою вудочку, вирішив, що буду довго, тож не погано було б зловити якусь рибку. Хмарилося, збиралося на дощ. Думав, що дощем все і завершиться, мій відпочинок на природі, тож по дорозі вже роздумував, куди мені піти і де засісти, щоб і від дощу можна було б сховатися, і щоб блискавка не вдарила, бо високих дерев на березі річки нема.

Читати далі...
  • 14.02.2016
  • 1343 Перегляда

Нарешті настала осінь. Скільки я її чекав, аж нерви бралися через те пекельне літо, правда воно вкінці і принесло осінь, коли почало холодати. Коли в спекотне літо опадає листя і трава робиться сухою – то ще далеко не ознаки осені. Її не бачать, її відчувають. Саме відчуття осені відкриває очі на її красу, ознаки та особливості, починається період збору урожаїв – плодів природи та душі. Новим роком ми себе запрограмовуємо на відношення до нашого життя як до серій чи циклів, де є початок, кінець і продовження.

Читати далі...
  • 14.02.2016
  • 1635 Переглядів

Спекотне літо цього року видалось напрочуд посушливим, жарким, майже неможливим. Але що поробиш, робота вимотала за рік усі нерви і сили, свідомість просто прагнула змінити обстановку і відпочити, душа прагнула поринути у спілкування із природою в зелені обійми безлюдних диких куточків природи.

Читати далі...
  • 14.02.2016
  • 1510 Переглядів

Трішки вікіпедії: Карпати — гірська система на сході Центральної Європи, на території України, Угорщини, Чехії, Польщі, Словаччині, Румунії, Сербії та Австрії. Простягається на 1500 км., утворюючи опуклу дугу, що замикає Середньодунайську рівнину. Найбільша ширина — 430 км. Карпати — один з головних вододілів Європи між Балтійським і Чорним морем. Орографічно виділяють Західні Карпати, Східні Карпати (частина яких — так звані Українські Карпати), Бескиди, Південні Карпати, Західні Румунські гори і Трансильванське плато. Переважаючі висоти Карпат 800—1200 м, найбільша висота — 2 655 м (гора Ґерлаховскі штіт в Татрах), в Україні — гора Говерла (2061 м). Моя дислокація у літній час: Косівщина.

Читати далі...