Головне меню
12 здорових перекусів, які забезпечать вас енергією

1 . Яблука. Вони містять багато вітамінів і мінералів , вони також є багатим джерелом флавоноїдів і поліфенолів , які є потужними антиоксидантами . Намагайтеся їсти їх щоранку і додавати у фруктові коктейлі.

2 . Банани. Один з кращих джерел калію , який допомагає підтримувати нормальний кров'яний тиск і серцеву діяльність організму.

3 . Червоний перець. Він наповнений антиоксидантними вітамінами А і С , які необхідні для краси вашої шкіри. Якщо ви захочете ситно похрустіти , червоний перець прекрасно підійде. Спробуйте вмочити його в соус під час вашого обіднього перекусу . 4 . Натуральний темний шоколад. Якщо ви ласун , натуральний темний шоколад абсолютно точно задовольнить цю тягу , і він краще , ніж десертні закуски , які містять рафінований крохмаль , що руйнує вітаміни , необхідні для отримання енергії. Але так як до складу шоколаду входить цукор , слід обмежити його споживання приблизно 57 грам на день.

5 . Гарбузове насіння . Ці насіння просто криниця таких мінералів , як магній , залізо і кальцій , вітаміну К і білків. Будьте впевнені , гарбузове насіння задовольнять ваше бажання перекусити , коли вам буде необхідно підвищити свою працездатність.

6 . Морква . Морква містить велику кількість клітковини , тому вона буде відмінним хрустким способом придушити гострий голод , не забуваючи при цьому про правильне харчування .

7 . Овочевий суп- пюре. Це необхідна кількість овочів , і ваше тіло може з легкістю ввібрати стали доступними поживні речовини , не витрачаючи енергію на їх розщеплення .

8 . Вівсяна каша. Спробуйте їсти вівсяну кашу вранці, а через 25 хвилин можна з'їсти який-небудь фрукт . Посипте кашу корицею для ще більшої користі та аромату .

9 . Зелений салат. Зелені овочі повні вітамінів і мінералів , які досить швидко перетравлюються , тому ви відчуваєте, як заряджаєтеся енергією.

10 . Ананас . Ананас легко засвоюється і містить фермент бромелайн , який сприяє травленню і володіє очисними властивостями. Знову ж , не забудьте є ананас на порожній шлунок і не поєднуйте його з іншими продуктами.

11 . Трав'яний чай. Ви можете випити трав'яного чаю , якщо не хочете їсти вночі , вранці або в середині дня. Тільки переконайтеся , що в ньому немає кофеїну.

12 . Сушений інжир. Сушений інжир дивно добре очищає кров. Переконайтеся , що обраний вами виробник не додає в нього цукор і інші добавки. Інжир містить досить велику кількість цукру , тому слід обмежити розмір порції кількома штучками .

Популярні теми

02.03.2018, 19:41
МОХ
20.02.2016, 16:26
6 ДЕРЕВ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВАМ ВИЖИТИ
23.07.2019, 09:26
Як соснові голки і кора допоможуть вижити вам в зимових умовах
07.11.2018, 15:36
5 способів використання соснової смоли
Поки що ніхто не залишив свій коментар.
Будьте першим, поділіться своєю думкою з іншими.
avatar