Головне меню
Первоцвіт весняний (лікарський), Примула
26.03.2023, 20:34, Переглядів: 139

Дика груша (лат. Pyrus pyraster, Дичка) - це декоративне і плодове дерево з родини розових. Вона є рідкісним видом в дикій природі і зазвичай зустрічається в Європі, Азії та Північній Африці. Пагони дикої груші використовуються в народній медицині як ефективний засіб для лікування різних захворювань.

17.03.2023, 15:09, Переглядів: 296

Березовий сік, також відомий як березова вода, - це прозора і злегка солодка рідина, яку збирають з березових дерев навесні. Його століттями використовували в різних культурах як завдяки його харчовим, так і лікувальним властивостям.

16.03.2023, 21:22, Переглядів: 454

Століттями люди покладалися на природні засоби і традиційну народну медицину для лікування різних захворювань. Первоцвіт використовувався в традиційній народній медицині протягом століть. У Стародавній Греції первоцвіт використовувався для лікування різних захворювань, включаючи проблеми з диханням, головний біль і нервові розлади. Тим часом первоцвіт використовувалася в традиційній китайській медицині для лікування лихоманки, запалень і шкірних захворювань.

08.03.2023, 19:01, Переглядів: 563

Вкінці зими – на початку весни, як тільки сходить сніг і температура повітря починає прогріватися до +5, на полювання починає виходити армія кліщів і аж до початку реальної, не календарної, зими. Шукати їх не обов’язково – вони самі вас з легкістю знайдуть в будь-якому, навіть найнеочікуванішому, місці. Вберегтися від них набагато важче, аніж це описано в популярній літературі.

07.03.2023, 11:08, Переглядів: 938

В нашій місцевості існує велике різноманіття цілющих трав, які можна використовувати як засоби народної (допоміжної) медицини для лікування хворіб чи підсилення імунітету. Проте часто, намагаючись набрати всього досхочу, взимку можна сильно розчаруватися в якості своїх зборів тому, що багато не завжди добре. Я не синтезую вивчені і прочитані праці чи книги, я просто ділюся досвідом в якості особистих нотаток, щоб колись переглядати задокументований досвід і порівнювати із ще більш зрілим з роками досвідом.

« 1 2 3 4 ... 12 13 »